tromsø 2010

 Tromsø lørdag!!

Bilder og tekst på Tromsø KK web!!

Lørdag + søndag!!

 

Vi er i gang! Helgens første økt har blitt unnagjort i denne samlingen på Tromsø,og morgendagen bringer 3 til før vi avslutter søndag med en siste økt. I dag har det allerede vært 4 klubber representert,og i morgen ventes ytterlige flere utøvere fra de representerte klubbene.

Tromsø KK har som alltid et helhjertet opplegg,og denne samlingen føyer seg inn i rekken av en meget aktiv daglig drift i klubben. Bare etter jul har det blitt avholdt/arrangert klubbstevne,gradering,vinterleier i  Sverige og Japan besøk med trening! Påfølge av dette ligger det også NM deltakelse med 5 utøvere,som i seg selv er meget bra.

 

Dagens økt ble viet til "bread and butter" altså basic,men med et noe mer fornyet fokus. Alt fra enkelt teknikker og utføring av dette til sammensatte kombinasjoner og driller som bygger på rasjonell og effektiv fighting.

Dette ble igjen parret opp med treningsdriller som ligger over i det fysiske plan,som selvfølgelig følger med. Krydret med for mange nye tidsintervaller å jobbe med,ble dette en seig avslutning på helgens første økt! -og spesiellt når det stod en "dommer" som fikk det for seg å dømme forlenging eller seier etter hva han mente innsatsen lå på i pytesettene!

Knallbra gjennomført av alle som en,og i morgen er det en ny dag!

Osu!

Hit Counter

www.haukis.com