Eggemoen Ultra Challenge

Nei, dette er IKKE et Kyokushin arrangement,men det kunne fort ha vært det! Eggemoen Ultra Challenge er et type arrangement som varmer et Kyokushin hjerte,selv om det går ut på å løpe!

For at dere skal få den totale oversikt om hva dette virkelig dreier seg om: Ultra Eggemoen.

Ringerike karate Klub hadde i forbindelse med dette arrangementet fått en forespørsel om det ville være mulig å bistå med en “stand” der man som deltager kunne komme innom hvis man trengte behandling ift kramper o.l. RKK skulle med andre ord bistå med uttøuing og behandling av denslags. Dette er selvsagt noe man ikke kan si nei til. Trygve, Per Øyvinn, Kjetil, Carsten og Steffen (som kom sent rett fra en annen dugnad!) troppet opp for å se om det var noe behov for “krampevakter”!

Tidligere Kyokushin utøver m.m. Tommy Støa er drivkraft bak Eggemoen Ultra. Ikke bare har han stått for alt det praktiske,han var ikke snauere enn å delta selv og fullføre de SEKS TIMER MED LØPING for så å stå for premieutdeling osv!

Det skulle vise seg at “Karate-teltet” som det ble døpt, skulle bli en populær stasjon å komme innom. Nå skal det jo sises at de fleste så nok på dette som siste utvei ift å greie å fullføre, og skal vi tro hva som ble sagt så var denne stasjonen til god hjelp når det dro seg ut i det femte og sjette timen med løping.

Alle mann i aksjon og vel så det når løpet dro seg mot slutten! Løpere viste en enorm vilje der de runde på runde holdt det gående. Og det må berømmes alle de som kom besatt med kramper, som kriget seg til å fortsette etter noen minutter på matta. Noen måtte ha flere besøk for å holde det gående inn til mål. Utrolig sterke fysiske og ikke minst psykiske prestasjoner det vi fikk se.

Noen av løperene deltar i denne type løp til stadighet, og da er målet blitt flyttet fra å “kun” holde ut i seks timer til hvor langt man kommer, og selvfølgelig så skal man jo komme lengre for hver gang man er med. Da blir det en kamp mot tiden og da tråkket RKK til på beste “pit-stop”-manér.

Et kanon arrangement var dette, og det var utrolig gøy å få lov til å bidra med noe inn til dette. Sterke prestasjoner og ikke mins utrolige blide mennesker preget denne dagen. Og det er noe vi kjenner til ift til ekstrem idrett,man får en forløsende følelse i kroppen og ikke minst mental tilfredsstillelse etter noe slikt.

OSU! fra RKK til alle Ultra’s!