fullkontakt menn nm 2009

+90kg fullkontakt fikk allerede torsdag avbud fra Robin Junge pga sykdom. Dvs at det kun var 3 fighters igjen i denne klassen. Hjemmefighteren Tobiassen fikk med dette walk over og Ronny Stensnes møtte Tor A Kvinge. Dette oppgjøret vant Stensnes,til tross for at Kvinge har bra med rutine og stevne hyppighet i år. Men man så senest sist helg på trening at Stensnes er i brukbar form samt at det ble jobbet inn mot NM med litt fornying i stilen. Finalen ventet Tobiassen og etter forlenging vant Tobiassen dette,etter at det ble en fysisk faktor som ble avgjørende. Et aldri så lite sterkt comback fra Stensnes sin side er verdt å ta med seg også. Kvinge får samle krefter og lade opp til deltagelse i Diamond Cup i Belgia om 14 dager.

Mellomvekt ble vunnet av Even Mannsåker som i 1. kamp vant mot Christer Brown,2.kamp mot Rasmus Orstad og finalekampen endte også med seier etter kort tid der Mannsåker tok ut Raymond Fageri . Med dette så befester Mannsåker sin possisjon som den beste mellomvekteren i Norge for tiden.Merk at Kyokushin Open i Bergen som han også vant i våres,er et internasjonalt stevne med jevnere deltagelse og minst like høyt nivå som NM. Helt til slutt tar vi med at Mannåker også med NM gull tok med seg sammenlagt tittelen denne sessongen!

1. Even Mannsåker

2. Raymond Fagerli

3. Rasmus Orstad/Ole Garborg Østrem

Lett tungvekt ble vunnet av Hamid Gashi 2.plass Frode Olsen.3.plass Marcin Ciesielski. Gashi møtte Marcin Ciesilski og avanserte til finale hvor Frode Olsen ventet.

Lettvekt ble vunnet av Stefan Fagerli ,2.plass Daniel Patel 3.plass Jhon Hansen og Geir H Kyllingstad