2nd European Shinkyokushin Championship U22

For youths born 1992, 1991, 1990, 1989, 1988

December 4th 2010 Vilnius, Lithuania.

 

Info U 22 her!

For 2. gang skal det avholdes U-22 EM,og som sist er det lagt til start desember. Haukis red la seg i forkant av 1st U22 på en noe kritisk linje ift settingen på denne turneringen. Som mange forespeilet i 09 ble det ikke EM,men "litauen Open" ved sist anledning,og det skal mye til om ikke det gjentar seg i år.

Det er også mange som reagerer på at det for 2.gang skal avholdes i Litauen-hvis det så skal være et EM og følge de retningslinjer som senior EM følger. At Litauen er en stormakt i Europa er noe alle vet,og ift det jobbes det på det politiske plan for å befeste denne possisjonen fra Litauisk side. Det er bare det at denne overfokuseringen på egen vinning blir ikke noen suksess oppskrift. Det var allerede flere som lot være å stille ved sist anledning. Nytt? Nei dette er hverken nytt eller enestående,mer en vane i organisatorisk sammenheng kampsportverden over.

Turneringen går som sist uten begrensninger ift antall i klassene og hvor mange hver land ønsker å sende. Så gjenstår det å se om man får forandring i profileringen så det retter seg mer i mot et EM enn sist.

Haukis red stiller også spørsmål ift at man på Jr nivå innlemmer Russland som EKO land mens som Senior tilhører Russland ikke EKO. Og som vi (Norge) fikk som argument at man trygt kunne sende unge lovende,for de store var med i senior EM...bare et lite stikk ang det er at Litauen har med utøvere i U22 som står på pallen i senior EM. (som senior ja ikke i de begrensede jr klassene)

Vel ble dette noe negativt ladet,så er det ikke værre enn at man utsetter tur til Litauen til våren...-for da er det EM i Litauen for senior!

Hit Counter

www.haukis.com