Spontansamling på Ringerike!

Ref og bilder følger:

Vebjørn og Johan gøv ret på!

Som alltid er det trening i Ringerike KK`s Dojo på søndager. Dette er en fri økt ,men den står oppmøtemessig og kvalitetmessig på lik linje med de ordinære treningsøktene. For mange er det utenkelig,men for de som har funnet gevinsten i det er det en selvfølge!

En aldri å liten ekstra hype ble det denne søndagen når det dukket opp to bilder med utøvere fra Horten! Folkene som tilfeldigvis hadde med seg treningsutstyr hadde samme oppfatning av hva søndagen skulle brukes til,og vips! -like barn leker best!

 

 

Totalt var det drøyt 20 stykker som møttes denne søndagen,og mer eller mindre alle som en pinte seg ut i mot to timer jobbing inne,til tross for kanonvær ute. Det gikk mest i sparring,for det er jo en gevinst når man kan gå mot nye utøvere selvsagt. Men det ble også rom for litt mitts,pute og styrkesett for noen som følte for det.

...kunne virke noe lummert for noen..!

Etter endt økt var det klart for en oppfriskende dusj! -her hadde varmtvannet stukket av så oppfriskende til de grader var det,men effektivt mot folk som somler i dusjen!

Etter å ha jaget vekk isbjørnen som hadde lagt seg på håndklede,samlet en god gjeng til felles bespisning og sosialisering. Dette var prikk over i`n på en givende søndag!

Et yrende liv i Dojo`n. Og besøk fra Arendal KK var det også! (til høyre)

-og hvor dukker det opp Karatekas neste gang?! vent å se for spontansamlingene ,ja dem står ikke på terminlisten!

Osu!

Hit Counter

www.haukis.com