27th All Japan Weight Category

22.mai er det klart for 27th All Japan Weight Category,og som alltid er verdens øyne rettet mot Kataten`s hjemland og dets utøvere. Det er alltid noe å merke seg av interesse for den som liker å holde seg oppdatert.

I denne utgaven finner vi flere utøvere som man bør ha en hvis greie på om man ser på seg selv som oppdatert. I lettvekt kan man med en gang merke seg Shohei Yamano,jada det var han som kom på besøk til Norge -08 sommerleir Bolerne. Yamano anses som en av favorittene,og vant for å nevne det lettvekt i -08 i samme stevne. Dmitriy Moiseev (Kasakhstan) er som man skjønner av navnet ikke Japans,men denne herren er med å regne i toppen av lettvektklassen. Dette er en fighter som har satt seg i verdenstoppen de siste årene. Vant World Cup i 09,men allerede i 07 var Haukisred så heldig å ha han i samme klasse under Swiss Open. Da bemerket han seg med 3.plass og tok med seg Spirit prisen for stevnet.

 

Mellomvekt har som alltid mange gode fighters,og fra Japan kan man starte med Shimamoto Hihumi som også gjorde godt fra seg i World Cupen 09. Denne klassen har også en utøver fra Kasakhstan. Alexei Leonov er av samme kaliber som sin landsmann i lettvekten. Leonov bemerket seg også i World Cupen 09 med en 3.plass.Og for de av dere som akkurat har vært i Sveits på Jr stevne,ja det var denne herren som fungerte som en meget sympatisk og god lagleder for den yngre garde fra Kasakhstan

Hva med Kazuhito Yamada? han som var i Norge sist sommer på Moi,og som vant 40th All Japan Open i 08...

Yamada stiller denne gangen i den tyngste klassen,og det er størrelsesmessig forsvarlig for han,for vi man skal huske at 40th All japan Open er åpen vekt på lik linje som VM.

Hit Counter

www.haukis.com