Tromsø 2011 -Kampsamling!

Fredag - Da er vi i gang!!

Samlingen i Tromsø som etterhvert har blitt en tradisjon (3.år på rad) er i full gang! En solid gjeng har allerede vært i aktivitet med oppstart økta for helgen som gikk fredag kveld. Det har vokst i miljøet i nord,det er ingen problem å se.Og for uten om Tromsø Kyokushin,er Tromsø Shorin Ryu,Finnsnes KK og Kautokeino KK representert. I tillegg til dette har Ringerike også fått utøvere på plass!

 

Ernst får kjørt seg!

 

Sven kjemper mot 3 mann med ryggen mot veggen!

Fredagens økt var lagt opp til at man skulle hente litt "fra forskjellige hyller" Dette vil si at det ble lagt frem teknikket,tenkemåter,oppsett,kombinasjoner og vinklinger som representerer flere måter å tenke,fremføre og utøve kampteknikker og strategier på. Økta ble betegnet som en "teaser" for resten av samlingen.

 

 

Det var en meget solid gruppe som var på plass til denne første økten,samt at det er ventet flere innom iløpet av morgendagen. Stevningen er meget god,spiriten på topp og selvsagt glimtet i øyet er på plass! Moregndagen vil by på systematisk oppbygning ift kampaspektet,"lur deg selv" fysiske øvelser og det skulle vel ikke forundre noen om det ble tid til litt sparring også!

 

Meget god stevning!!

Første økt lørdag er kl-09 og en kan nesten ikke vente!

www.haukis.com