Diamond Cup 2011 vids!

Presentasjon fighters

Reg.fighters

..fra stevnedagen..

Results:

Damer -57kg -Lightweight

1.Maciute Diana

2.Markwell Emma

3.Muller Rilana

 

Damer -65kg -Middleweight

1.Csenge Szepesi

2.Mikstaite Inga

3.Gridneva Mariya
 
Damer +65kg -Heavyweight
1.Vaznelyte Nora
2.Brzezicka Anna
3.Kaliciak Agata
 
Herrer -70kg -lightweight
1. Stratcev Dmitrii
2.Misceckas Andrius
3.Slomennikov Evgeniy
 
Herrer -80kg -middleweight
1.   TOKHTABAEV Umarbek
2. Donov Andrey
3.Odzeniak Marek
 
Herrer -90kg -Light heavyweight
1.Artyushin Vladimir
2.Ershov Denis
3.Deraedt Peter
 
Herrer +90kg Super heavyweight
1.KARSHIGEEV Aleksandr
2.Draugelus Andrius
3.KRAVCHENKO Nikolai

Da har norge vært i ilden,og først og fremst kan man nevne at de smekkfulle klassene har fått ytterligere påfyll fra nasjoner som har kommet inn i 12`vte time! Nivå og klasser overgår glatt EM!

Ronny Stensnes gjorde sin beste fight (noensinne?!) Ronny møtte hjemmefighter Gonzalvo Ryan Belgia. Dette er en fighter vi har sett i Dutch Open,British Open m.m. Ronny fant fort rytme og avstand,og fikk med dette godt utbytte av teknikkene han satte. Kampen var jevn og etter endt 3 min ble det dømt forlenging. Ronny fikk skru opp enda ett hakk,og fikk denne runden gode treff til kroppen som hørtes både i anslaget samt at Belgieren ikke greide å skjule at dette traff. Så satte Ronny et kne som traff belgieren på haken,og det så man hørte at kjeven klappet sammen! -dette frøs belgieren i et sekund,men kampen fortsatte og gikk forlengelsen ut! Kun èn av dommerene mente at dette var godt nok til avgjørelse,så enda en forlengelse ble dømt! også denne forlengelsen gikk ut tiden,og etter endt 2 min ble det stemt seier til Belgia. Der èr lov å være litt undrende over dette resultatet,men det som er sikkert det er at 7 minutter internasjonal fighting er for oss en bekreftelse på at ting går riktig veg etter det nivået man realistisk anser på konkurere på.

Tina Johansen møtte  Kathleen Eekhout -Belgia,som er en rutinert fighter.  Kathleen startet kampen i et meget høyt tempo,og her var det som om alt fallt i boks ift hva man har trent på hjemme i Norge.Tina har studert dette året og har ikke hatt mulighet til å trene Karate mer en to ganger i uken,og med det så var taktikken å være kald,ikke bli med på kaos fighting. Dette ble satt ut i praksis,og fra å ligge "under" første halvdel kom Tina tilbake i midt av kampen og jevnet ut så det ble hike-wake og forlenging.

Denne runden kjørte Tina hardere på og drev den belgiske jenta rundt og ut i hjørnene på matta,hvor hun måtte jobbe hardt.dette ble mønsteret i kampen ut mot slutten hvor den belgiske jenta prøvde å "spurte" det i mål,noe dommerene mente hun gjorde. Belgisk seier og fornøyelig norsk innsats! I 07 når  Kathleen Eekhout tok sin 2.plass i Diamond Cup,ja da hadde ikke Tina Johansen begynt å sparre enda. Så dette tar vi godt med oss,samt at evnen til å planlegge taktikk i forhold til den status utøveren er i. man kan ikke være i toppform alltid,og da i motsetning til de som blir sittende hjemme,tar vi utfordringen og snur det til posetiv lærdom.

Norge/Nko deltar i årets Diamond Cup,og det med flere arbeidoppgaver enn man til vanlig har. Tidsskjema for årets Diamond tilsier at kumite/fightingen begynner kl.13.00 Norges to utøvere Ronny Stensnes og Tina Johansen er i påvente av av dette,med innveiing og alt det formelle bak seg. Ronny går i +90kg klassen og møter Belgisk motstand i 1.kamp av Ryan Gonzalvo. Klassen forøvrig er så sterk at man kan ikke forvente noen norsk medalje eller hva folk skulle tro. Med World cup vinnere og medaljører blir norske utøvere som småfisk å regne,men som sagt det er mye annet en ren plassering man har som agenda..

 

Tina Johansen er Norges andre utøver,og er i starten av sin knockdown karriere. Og allerede her ligger det innebuggede ansvare fra den erfarende Stensnes,det å ta med seg nye fighters inn i turneringer for å skaffe seg erfaring.Tina møter også Belgisk motstand i Kathleen Eekhout,som kom på 2.i 07. Rent klassemessig så tror vi nok en gang at ingen av disse når noen finale,kikk på noen av de meriterte fighters under så gir dette seg selv. Vel skaffe erfaring er nevnt,og det er også et videre fokus for Tina her,EM blir avholdt på samme sted,apparat og organisasjon i 2012. Dette med å delta i år gjør at man vet til enda større grad hva man går til av arrangemang neste år.

Det vi håper på for våre utøvere er å få så mye kamptid som overhode mulig,knytte bekjentskaper,samle erfaring og bringe dette inn i miljøet her hjemme,som man har blitt meget flink på de siste årene.

Stå på! Prestasjon er ikke premie,men premien er å prestere!

Ronny og Tina gjør en jobb for oss alle idag! Osu!

www.haukis.com

Hit Counter