Tromsø 2011 -Kampsamling!

-søndag

Den siste dagen på slike samlinger må man tilpasse litt ettersom helgens aktivitetsnivå krever sitt av kroppen. De som fortsatt tror at det gjelder å få knekt,banket og malt ned det siste som finnes av motstand i slitne kropper på en siste dag,bør nok kikke litt i gymboken sin fra skoletiden.

Søndagens økt gikk på å få gang kroppen etter en meget hard lørdag.Bevegeligheten ble lokket frem igjen,satt sammen med teknisk trening. Lite av tunge og høye teknikker denne gangen,mer av jevn flyt i tekniske driller. Joda litt "knuffing" blir det selvsagt når tema er kamp! Timingrelaterte driller med andre våpen enn tidligere og oppstett for dette gikk denne økten med til. Alt fordelt ut på flere avstander med samme prisipp som tanke. Noen nye varianter å gjøre andre vondt på fikk man også tid til og det var hørbart i Dojo`n når overaskelsen av disse slo til!

Lang,lang rekke i Tromsø!

 

Helt til slutt ble det hele avsluttet med en øvelse som ble "glemt" på lørdagens fys økt. "støresøsken" øvelsen fikk de aller fleste til å gremmes og flire om hverandre!

Så kom tiden hvor alt skal avsluttes. Når en føler at dette virkelig,virkelig betyr noe for en i hverdage blir en litt fattig på ord.

-da er det godt å ha det sterkeste ordet man kan bruke for de som forstår det...

OSU!!

 

Noen av deltakerene fra helgen!

Eller må man takke alle som var til stede og var med på denne knallflotte helgen,og det er så mye mye mer enn trening man opplever sammen med denne type mennesker. Også en sterk økning i antall deltakere var det i år,samt at Kyokushin Union, IFK ,Nkko og Shinkyokushin var representert pluss Tromsø Shorin Ryu! Kautokeino med Vars Klemet i spissen var en ekstra posetiv overaskelse i år,og for noen (Steffen) sin del var det 1996 siden sist vi traff hverandre på Tjøme under landslagssamling med Ole Grejs og Kjetil Vigre. ( bildet her!

OSU!